25.4.11

yandık desene

6.30 am

-ya gitmeyelim hiçbir yere, nolur..
+ ama olmaz.

7.10 am

-teşekkür ederim
+ben teşekkür ederim.

8.20

dead flowers for her.

8.30 am
o dosya, bu dosya, bu çinli bu türk. onlarda "s" yok. doğuştan peltekler.

ya neyse. bu sabahları olan deniz yolculukları beni çok yoruyor galiba. "chris crossed the country in a van" diye başlıyor bir şarkı. hayır bu chrisler nerede ve beni niye bulmazlar. ben de geçerim ülkeyi süper şekilde. ama yoklar. anca şarkılardalar. yoksa ben de geçerim ülkeyi. iki kere geçerim, öyle böyle değil, önümü alamazlar, geçmez derler iyice geçerim..

"karın kaslarım ağrıyor "
evet çok iyi. ama beni o odada benimle bırakmayın sonra. sonrası çok sancılı. beni bana vermeyin. ağzımın içi yara oldu sustuklarımdan. valla boğazımda yaşayan cüceler infilak ettiler. 4 haftadır boğaz ağrısıyla uyanıyorum. şu an dinlediğim şarkıyı sana yollamak istiyorum ama bulamıyorum.
ben bir kahve alayım.

ya! ne kadar ben merak içindeyim burada, ne kadar umutluyum. oysa salaklık. olmamam lazım falan ama. ne bileyim. nolur yazmasın şu çinliler. biraz sabahımı yaşamama izin versinler. kapı açılmasın kimse gelmesin. keşke deniz otobüsüyle istinyeye devam etseydim. lan! YA!

kesik ve ani itiraz. kimsenin etrafta gönümüyor oluşu. ağır tekmeler atabilirim ben bazen. çok fazla glee. çok müzisyen sanıyorum kendimi. yani kafamın içindekileri ilk defa net bir şekilde cuma gecesi ortaya koydum. cumartesi miydi ? ikisinden biri. herkesi toplayıp anlatmam lazım çok kısa sürede. farkında değil misiniz? hepinizin bir seçim şansı olmuş ve hala da bazı şeyleri seçme şansınız var. okul ya da iş, burası veya orası, mezun olmak ya da olmamak, o meslek ya da şu meslek, kendi işine devam etmek veya etmemek, bir şekilde bir şeyleri bek-le-ye-bil-mek! herhangi bir şeyi değerlendirmek istemek veya istememek, konuşmak veya sadece yazı yazmak. müzik dinlemek ya da televizyon izlemek, bazen kitap okumak ya da tatile gitmek. bu meslekte kariyer yapmak veya başka bir alanda herhangi bir eğitim alarak kendini geliştirmek. işi bırakmak ve askere gitmek, askere gitmek için bir sene daha bekleyip çalışmak. okulu bitirdikten sonra oraya gitmek veya orada kalmak. kendi hayatınızı kendi elinizin içinde hissetmek.

ağır mı? şu cümleleri alın.
bir yerde bir hata var.

karşılıklı tanrıyla birbirimizden nefret ediyoruz. tavşan dağa mı küsmüştü ? nasıl dua ederiz ? "iyi geçsin amin" ne diyelim. ne diyelim. ne diyelim.

1 yorum:

  1. dağ tavşana küstüğünde tavşanın tavrı hakkında neden hiç yorum yapmayız ki? o kadar mı tek yönlüyüz bu kadar mı küsüz konuşmaya? evet evet çinliler, hem çinliler hem konuşmak. ikisi bir aradaysa... lay ya! ya-lan!

    YanıtlaSil